dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Rondetafelgesprek in Werkendam over Ondernemersfonds

27 november 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Donderdag 6 december om 19.30 uur kunnen ondernemers uit Werkendam deelnemen aan een rondetafelgesprek over het Ondernemersfonds. Dit gesprek vindt plaats op het gemeentehuis.

Het Ondernemersfonds is een initiatief van het Economisch Platform Altena, een overlegplatform van gemeenten, ondernemers, onderwijs, landbouw en de Kamer van Koophandel. Het idee achter het fonds is dat ondernemers met eigen middelen hun gemeenschappelijke belangen realiseren.

Onderzoek toont aan dat er onder de ondernemers in de regio voldoende draagvlak is voor een Ondernemersfonds. Toch lopen de meningen nogal uiteen en komen bij de gemeenteraden reacties binnen en verzoeken om in te spreken.

Daarom heeft de Werkendamse gemeenteraad besloten een rondetafelgesprek te organiseren. Iedereen die gevestigd is in de gemeente Werkendam en haar of zijn mening wil geven, kan hieraan deelnemen.

Het gesprek vindt plaats in de raadscommissie Bestuur op donderdag 6 december om 19.30 uur in het gemeentehuis van Werkendam.

Aanmelden
Geef u uiterlijk 4 december op via tel. 0183-507218 of  via griffie@werkendam.nl.Schriftelijke reacties aan de raad kunt u ook via dit adres indienen. Het volledige voorstel is te lezen via de agenda van de commissie Bestuur van 6 december op www.werkendam.nl/ris.

Lees meer over:

ondernemersfonds nut noodzaak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.