Alles over Werkendam...

Column


Zoveel hoofden, zoveel zinnen. 
De column op Werkendam.net verhaalt over wat mensen bezighoudt.
Verschillende onderwerpen, wisselende schrijvers.

De meningen hoeven niet noodzakelijkerwijs te sporen met die van de redactie.


Ondernemers zetten de bloemen buiten: BizAwards Altena 2017 (maandag 26 juni 2017)

Afbeelding bij Column: Ondernemers zetten de bloemen buiten: BizAwards Altena 2017

Ondernemers zetten de bloemen buiten: BizAwards Altena 2017

Het kon niet uitblijven. Eerst hebben we de vrouwen op het schild gehesen (voor de vijfde keer dit jaar). Wat een vloed van ondernemende vrouwen. Ze kwamen uit alle hoeken en gaten van Altena. Pikant, blozend, roze pumps. Niks ten nadele van onze boerinnen, de vorige eeuw. Zij hebben ons gebaard, verzorgd, nederig grootgebracht. De BizAwards Altena 2017 zet álle ondernemers in de spotlight. Altena staat bol van familiebedrijven, klein en groot. Zwoegers tussen bloemen, aardappelen en tankers. Ze verdienen een aai over hun zweterige bol, allemaal.

We komen 23 november tezamen in Fort Altena. Dankzij de kartrekkers Cor Spek, Piet Hartman, Nicole Roubos, Henri Verhagen, Peter Vos. Met een echte jury. Met toespraakjes, video’s en interviews. Met twee awards. Ik ben gruwelijk teuge Engelse dikdoenerij, maar BizAwards Altena 2017 klinkt goed.

Moge het een waardevolle netwerkbijeenkomst worden. Een bijeenkomst die Aalburg, Woudrichem en Werkendam verbindt. Die smaakt naar meer. Die vreugde schept tussen de dijken. Die goede werken voortbrengt.

Piet Hartman - columnist


Andere columns