Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boerenerfdag 2017' Het belooft een leuke, leerzame dag te worden...
19aug

Activiteit in Werkendam: Boerenerfdag 2017

Zaterdag 19 augustus 2017 vanaf 10:00 uur.

HANK - De locatie voor de ZLTO Boerenerfdag is bekend.

Het duurt nog wel even, maar achter de schermen zijn we al druk bezig om de veertiende editie van de ZLTO Boerenerfdag weer tot een succes te maken.

Dit jaar zijn we te gast bij familie De Regt in Hank. Daar runnen Tjerk en Linda de Regt samen een modern akkerbouwbedrijf.

Op zaterdag 19 augustus is iedereen van harte welkom van 10.00 uur tot 17:00 uur. Het adres is Kortveldsesteeg 1-3 in Hank.

Het belooft weer een gezellige, leerzame en leuke dag te worden.

Dus wil je met eigen ogen zien hoe een moderne akkerbouwer te werk gaat, kom dan naar de ZLTO Boerenerfdag! 

"Tjerk, Linda en hun gezin stellen zich graag aan jullie voor: ‘Wij zijn Tjerk (37), Linda (32), Iwan (9), Anna (7) en Eva (3) de Regt. Sinds 2012 hebben we een akkerbouwbedrijf in Hank. Daarvoor stond het bedrijf 41 jaar in de Biesbosch. Door het project Ruimte voor de Rivier hebben we moeten verhuizen. Ons bedrijf viel namelijk volledig in het nieuw aan te leggen doorstroomgebied, daar konden wij ons bedrijf dus niet voortzetten. Ons bedrijf stond in de polder De Groote Muggenwaard. Daar komt onze bedrijfsnaam vandaan. De Groote Muggenwaard is inmiddels volledig veranderd in plas-drasgebied.’ Ben jij ook benieuwd naar dit nieuwe moderne akkerbouwbedrijf in Hank? Kom dan naar de ZLTO Boerenerfdag op 19 augustus!"

Contactinformatie:
Locatie: Hank
Organisator: ZLTO Altena Biesbosch


Deel dit bericht met je vrienden!