Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Van der Straatenloop Jubileum'
05jul

Activiteit in Werkendam: Van der Straatenloop Jubileum

Woensdag 5 juli 2017.

WERKENDAM - 5 juli: Van der Straatenloop Werkendam ( 5 km )

De jubileum editie van de Van der Straatenloop in Werkendam op woensdag 5 juli belooft een mooi spektakel te worden. Voor de tiende keer gaan de lopers de straten onveilig maken en evenals vorig jaar zal de ronde van 2500 meter door het dorp zijn en moet twee keer afgelegd worden.

De loop zal weer een mooie mix worden van lopers, snelle lopers die voor de prijzen gaan maar ook veel atleten die voor het eerst vijf kilometer gaan lopen tijdens een evenement en dat is waar de organisatie het voor doet. Vorig jaar waren er bijna 300 lopers op de 5 km en het zou mooi zijn als er dit jaar net meer dan 300 zijn. Electronische tijd is er voor iedereen dus je tijd klopt precies.

Om 19.00 uur starten de jeugdlopers en om 20.00 gaan de senioren van start op de sportlaan. De accomodatie van de beachsportvereniging wordt gebruikt voor na inschrijving, omkleden en de prijsuitreiking. De top beach volleyballsters van de Kadijk Beach University zullen de lopers ook nog eem mooie demo geven.

Inschrijven is al mogelijk via www.stratenloopwerkendam.nl  voorinschrijven kost slechts € 4,00 en de jeugd € 2,50. Op de avond zelf kun je ook nog inschrijvingen tot 20 minuten voor de start maar dan kost het € 6,00.

23 augustus:  Stratenloop van  Genderen ( 5 Km )
7 september:  B.B.Q. compleetloop Giessen ( 5.2 km )
14 oktober: De Kurenpolderloop Hank ( 10 km )
4 november: De Vestingstadrun Woudrichem ( 21,1 Km )

Contactinformatie:
Locatie: Werkendam
Organisator: Altenaroad Circuit
Telefoonnummer: 06-23554785
Email:info@altenaroadcircuit.nl
Website:www.altenaroadcircuit.nl


Deel dit bericht met je vrienden!