Alles over Werkendam...
Afbeelding bij agendaitem: 'Mid-Zomer BBQ met levende muziek op Fort Bakkerskil' Als de BBQ op temperatuur is valt er te kiezen uit een keur van lekkernijen
24jun

Activiteit in Werkendam: Mid-Zomer BBQ met levende muziek op Fort Bakkerskil

Zaterdag 24 juni 2017 vanaf 17:30 uur.

NIEUWENDIJK - Mid-Zomer BBQ met levende muziek op Fort Bakkerskil. Op zaterdag 24 juni wordt op Fort Bakkerskil voor de tweede keer een Mid-Zomerfeest georganiseerd. Vanaf 17.30 uur wordt u verwelkomd met een drankje. Een avondje waarop u culinair en muzikaal in de watten wordt gelegd.

Programma
Om 18.00 uur is de BBQ op temperatuur en kunt u kiezen uit een keur van lekkernijen. Er is niet alleen vlees en vis, maar ook de vegetariër komt ook aan zijn/haar trekken. Heerlijk genieten van het eten van de BBQ, diverse salades, stokbrood, drankjes en meer, terwijl mooie afwisselende muziek door Jolie Coeur en Troubadour Bertan wordt gespeeld.

Als iedereen zo rond 21.00 uur is voldaan wordt er voor de liefhebbers een kopje koffie of thee geserveerd. De avond duurt tot ca. 22.30 uur.

Toegang, parkeren en aanmelden
De toegangsprijs voor deze Mid-Zomer BBQ bedraagt € 25,00 per persoon, inclusief welkomstdrankje, de BBQ, muziek en koffie/thee na, maar exclusief overige drankjes.

Er is op het fortterrein parkeergelegenheid. Als dat vol is, kunt u op 200 meter afstand van het fort ook parkeren.
Tip: overweeg om op de fiets te komen.

U kunt zich aanmelden via Fort Bakkerskil: info@fortbakkerskil.nl of via info@marcelvaandrager.nl. Bij uw aanmelding graag vermelden met hoeveel personen u komt en het aantal vlees-/vis- of vegetarische- eters. Aanmelden (vóór 18 juni) is in verband met de inkopen verplicht.

Fortbeheerders Marjolein en Koos Lucas en organisator Marcel Vaandrager verwelkomen u graag op zaterdag 24 juni om 17.30 uur op Fort Bakkerskil aan de Kildijk 143, 4255 TH Nieuwendijk.

Contactinformatie:
Locatie: Nieuwendijk
Organisator: Fort Bakkerskil


Deel dit bericht met je vrienden!